Kattungar

Kattungar födda 240503

Ny mejladress: Team_countrydreams@outlook.comFärg

Status

Hane

Svartsolid

LEDIG

Hona

Svartsköldpadda

LEDIG

Hona

Svartsköldpadda

LEDIG

Hona

Svartsolid

LEDIG

Hona

Svartsolid

LEDIGKattungarna kan reserveras mot en handpenning.

Resterande belopp betalas då kattungen är klar att flytta.


Besök sker tidigast när kattungarna är 7-8veckor gamla.

Kattungarna flyttar till sina nya hem när de är ca 12 veckor gamla. From 1/1-2023 flyttar kattungarna tidigast vid 14 veckor men med dispens kan dock kattungarna vid behov få flytta redan from 12 veckor efter godkännande av veterinär.. (Nya Sverak regler).

Handpenning återbetalas endast om köpet inte går att genomföra pga veterinärmedicinskt fel på katten.


Kattungen är vid leverans vaccinerad två gånger, ID-chippad och avmaskad.


Registrerad med stamtavla i SVERAK.


Observera att S*Country Dream's inte säljer några "avelskatter".

Önskar du köpa en katt avsedd för avel, köper du en sällkapskatt med avelsrätt.

S*Country Dream's lämnar ingen garanti för avelsduglighet!

priset för en sällskapskatt med avelsrätt kan variera. Priset beror exempelvis på faktorer såsom:

-om föräldrarna är importer,

-om katten skall exporteras,

-extrakostnader för sällskapsdjurspass, DNA/hälsotester på föräldrar och individ som uppkommer pga att katten ev kommer att användas i avel.

-mertid en köpare uppehåller uppfödaren med som mejl, sms  mm

.

* Observera att ingen katt med avelsrätt säljs med garanti om att den senare kommer att vara lämplig för avel. Alla katter säljs som sällskapskatter med eller utan avelsrätt.

*Visar det sig att såld katt med avelsrätt exempelvis utvecklar svansknick, HD, gingivit, entropion, polyp osv. uppfyller den kravet som sällskapskatt och S*Country Dream's ersätter inte den förlorade önskningen om avelskatt.

*Insjuknar katt såld till sällskap regleras det med den nya ägarens försäkring. Det som är självrisk eller överskrider självrisken/försäkringen betalar den nya ägaren med eget kapital.

Observera att det kan innebära en merkostnad att ha ett husdjur.


Vid leverans måste ägaren ha en veterinärvårdsförsäkring samt livförsäkring på katten. Väljer köparen att byta försäkringsbolag och en karenstid inträffar vid köpet får köparen själv bekosta evenuella veterinärkostnader  som kan uppstå under karenstiden. Uppfödaren rekommenderar därför alla köpare att välja samma försäkringsbolag som katten redan är försäkrad i vid leverans och först därefter byta försäkringsbolag, om man så önskar.

*Väljer du ändå att byta försäkringsbolag är du medveten om att du själv får bekosta de eventuella veterinärkostnader som kan uppkomma under karenstiden. Varken dödsfall eller olycksfall ersätts av uppfödaren under karenstiden.


Uppfödaren betalar ej tillbaka ersättning om något händer oförsäkrat djur om ägaren väljer att avstå livförsäkring eller avelsförsäkring.

Uppfödaren ersätter enbart sådana fel som Agria anser vara ett doltfel genom sin doldafelförsäkring. Sådana fel som av Agria ej anses vara ett dolt fel regleras med kattens individuella försäkring eller av köparen.

Köparen får själv förhandla med Agria alt. med sitt försäkringsbolag om denne anser att bedömningen av beslutet är felaktigt.


Ingen garanti ges för att ett önskat avelsdjur utvecklas till all bli en avels- eller en utställningskatt. Uppfödaren rekommenderar i sådana fall att teckna en avelsförsäkring om köparen önskar ersättning för förlorad avelsduglighet. Kontakta ditt försäkringsbolag för information om de olika försäkringarna.


Alla avelsdjur eller deras föräldrar är DNA testade för HCM 1,  SMA och HCM scannade.Till sist önskar jag att du och ditt nya djur får en fin tid tillsammans.

 


Vid intresse och frågor kontakta:


Team_countrydreams(at)outlook.com